filemaker

Database voor Mac

FileMaker biedt met FileMaker Pro de ideale database voor Mac. FileMaker Pro biedt een zeer uitgebreide ontwikkel omgeving waardoor u over alle tools beschikt om uw ideale database voor mac te ontwikkelen. Maak direct een eenvoudige database voor een enkele werkplek en schaal moeiteloos op om dezelfde database te gebruiken in een groep van 30 werkplekken.

Nieuw! FileMaker Pro 14: lees meer over de nieuwe versie van FileMaker.

Database voor mac

 

Wilt u hulp bij het ontwikkelen van een database voor mac? Neem dan contact met ons op
 

Nu ook uw database voor Mac.

Een voordeel voor de gebruikers van Windows is het grote aanbod van applicaties. Hoewel afgelopen jaren het aantal applicaties is gestegen voor het toenemende aantal Mac machines is het totale aanbod nog steeds kleiner. Een volwassen omgeving waarin uw databases kunt ontwikkelen die even goed op windows werkt als op Mac zijn echter zeer schaars.
Uw database voor Mac op maat.
  • Beschik over alle mogelijkheden om zelf uw eigen toepassing volledig vorm te geven.
  • Zet FileMaker eenvoudig in voor een specifiek functiegebied binnen uw organisatie;
  • U kunt bijvoorbeeld denken aan; project management, rapportage monitoring, collectie beheer, relatiebeheer of sales/order management.
  • U kunt eenvoudig functies combineren tot een effici├źnt systeem dat uw medewerkers ondersteunt in het dagelijks werk.
 
 
Wilt u een database ontwikkelen?
U kunt gebruik maken van een van de vele open FileMaker databases. Deze bieden u direct een basis functionaliteit die u naar uw eigen wensen kunt aanpassen. Kempen Automatiseting biedt een gratis open FileMaker database aan die u naar eigen wensen kunt inzien en aanpassen.

gratis filemaker

 
 
 
Uw database voor Mac ook op mobiele apparaten.
In de praktijk merken wij een steeds groter aantal bedrijven die volledig overstappen op Apple apparatuur of Apple apparatuur overwegen te gebruiken in combinatie met windows systemen. Door het grote aantal iPhone en iPad gebruikers biedt ook het ondersteunen van het IOS platform vele voordelen.
 

 
 
 
 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness