filemaker

FileMaker 11

FileMaker heeft in juli 2010 FileMaker Pro 11 geïntroduceerd. FileMaker Pro 11 en FileMaker Pro 11 Advanced bieden vernieuwde functionaliteit voor het ontwikkelen voor cross platform databases. FileMaker 11 is technisch op vele vlakken verbeterd, voor de eindgebruiker zijn de volgende punten het meest opvallend.

Nieuw! FileMaker 14: lees meer over de nieuwe versie van FileMaker.

Sneller ten opzichte van FileMaker 10.
  • Grafieken voor een verbeterde presentatie van data. 
  • Snapshot link voor het direct en veilig uitwisselen van gegevens.
  • Quick Find zoekveld voor het gemakkelijk vinden van gegevens.
 
Introductie FileMaker 11 op de iPad.
Met de introductie van FileMaker 11 heeft FileMaker een nieuw product gelanceerd genaamd FileMaker Go. FileMaker Go biedt de mogelijkheid om uw databases ook mobiel te gebruiken op de iPhone & iPad.
 
FileMaker 11 ipad
 
 
5 Redenen op uw FileMaker 11 te upgraden naar FileMaker 12.
In 2012 is FileMaker 11 op gevolgd door de 12e versie. Een omvangrijke upgrade met veel verbeteringen,
die u direct voor uw bedrijf kunt inzetten:
 
1. FileMaker Go is gratis. Uw database benaderen op de iPad kost met FileMaker 11 nog € 35,- per iPad. Met de komst van FileMaker 12 kan dit kosteloos. Dit betekent minder barrières om uw FileMaker toepassing mobiel te gebruiken. Voor meer informatie hoe u uw FileMaker toepassing geschikt kunt maken voor mobiel gebruik zie onze pagina .
 
2. Verbeterde layout mogelijkheden. FileMaker 12 biedt de vernieuwde mogelijkheid om duidelijke en moderne interfaces te ontwerpen en uit te werken. 
 
3. FileMaker Server is 64-bit. FileMaker heeft de server architectuur verbeterd waardoor de volledige potentie van uw server omgeving benut kan worden. FileMaker kan meer RAM aanspreken en heeft een verbeterde Caching technologie, beide gericht op hogere snelheden en verbeterde performance.
 
4. Container velden. In FileMaker 11 was het al mogelijk om met bestanden te werken in uw database gebruik makend van native FileMaker 11 functies. Echter voor meer uitgebreide opties was een plugin vereist. FileMaker 12  biedt nu standaard meer opties aan voor het werken met bestanden. Voorbeelden zijn: Drag & Drop ondersteuning, media streaming, audio & video recording en external storage.
 
5. FileMaker Themes. Naast de uitbreiding van de opmaak en layout mogelijkheden introduceert FileMaker het concept Themes. Themes bieden de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de volledige look & feel van een FileMaker database te verbeteren. FileMaker beschikt standaard over 40 themes waardoor uw FileMaker toepassing direct een moderne indruk geeft.
 
Wilt u graag hulp bij het upgraden van uw huidige FileMaker 11 database?
Neem dan contact met ons op.

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak