filemaker

FileMaker 14

FileMaker 14

Wat betekent FileMaker 14 voor uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op met de FileMaker specialisten van Kempen Automatisering.
035 7730111 - Contact

 

FileMaker 14; Mooier, beter & sneller 

FIleMaker introduceert met FileMaker 14 een scala aan verbeteringen aan de gehele product lijn. De FileMaker specialisten van Kempen Automatisering volgen de ontwikkelingen rondom het FileMaker platform nauwgezet sinds het vroege begin van FileMaker. In deze serie pagina's zetten onze specialisten de grootste verbeteringen & veranderingen voor u uiteen. De FileMaker specialisten van Kempen Automatisering dragen een actieve rol in de doorontwikkeling van het product door een regelmatige terugkoppeling van de ervaringen in het veld naar FileMaker Inc.

filemaker advanced 14filemaker go 14filemaker server 14filemaker webdirect 14

FileMaker 14 Platform

Het FileMaker 14 platform biedt een serie producten die elkaar perfect aanvullen, in een serie van 4 pagina's zoomen onze FileMaker specialisten in op iedere specifiek product. Transformeer uw bedrijf met het FileMaker 14 Platform. Creëer snel oplossingen op maat die u naadloos kunt uitvoeren op iPad, iPhone, Windows, Mac en het web.

Het nieuwe FileMaker 14 Platform biedt de meest complete en flexibele ervaring voor het maken van aangepaste oplossingen op iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Met nieuwe functies kunt u sneller ontwerpen en ontwikkelen, meer controle krijgen over iPad- en iPhone-oplossingen en toegang krijgen tot uw gegevens in een mobiele browser.

Wilt u een vliegende start bij het ontwikkelen van een FileMaker 14 database? Het Kempen Automatisering ontwikkel framework, FM Framework helpt u opweg.

 

FileMaker 14 Wat is er nieuw?

Nieuw! Scriptwerkruimte in FileMaker 14 
Nieuw! Ondersteuning voor 
mobiele browsers met FileMaker 14
Nieuw! Ontwerpgereedschappen
Nieuw! Startpaneel
Nieuw! Gebruikersinterface en 
scripts voor FileMaker Go
Nieuw! Verbeteringen aan FileMaker Server 14
 
Zorg voor een snellere automatisering en professionele desktopoplossingen in mobiele browsers. Moderne ontwerpen met meer controle over iOS
 
 
FileMaker is een dochteronderneming van Apple met een Platform om eenvoudig oplossingen op maat te maken voor iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Met 30 jaar ervaring geeft FileMaker bedrijven een nieuwe dimensie.
 
Meer dan 20 miljoen geleverde producten in 15 talen aan organisaties van alle groottes
 
Meer dan 1,5 miljoen downloads van FileMaker Go voor iPad en iPhone

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness