filemaker

FileMaker Magento

FileMaker magento

 

 

FileMaker & Magento

Magento is zonder twijfel de meest gebruikte software voor het opzetten van een online webshop. FM Magento is ontwikkeld door Kempen Automatisering en stelt u in staat om uw magento webshop te integreren met een nieuwe of bestaande FileMaker database.

 

 

 

 

FileMaker magento

 

 

 

 

Magento koppeling

U kunt FM Magento inzetten om orders & klant gegevens direct vanuit uw webshop in uw FileMaker database te laden, wel zo handig! Hiermee voorkomt u hersendodend overtikwerk of andere handmatige import/export handelingen waarmee u fouten voorkomt.

 

 

 

 

Magento API

FM Magento maakt gebruik van de Magento API, deze API is specifiek ontworpen door Magento om gegevens uit te wisselen met andere systemen. Hiermee voorkomt u performance issues die zich voort doen bij het inzetten van andere technieken zoals ODBC koppelingen.

 

 

FileMaker magento

 

Better inzicht in uw E-commerce

FileMaker biedt een uitgebreide collectie aan functionaliteit om gemakkelijk geavanceerde rapportages, grafieken en statistieken te generen op basis van uw Magento data. U krijgt hierdoor een beter overzicht van trends in bestellingen en de handelingen van uw klanten.

 

 

 

Benieuwd naar de kosten?

FM Magento bestaat uit een collectie FileMaker & PHP scripts die voor de koppeling zorgt tussen Magento en een FileMaker database. De totaal prijs van het verzorgen van uitwisseling voor uw database is afhankelijk van het aantal velden wat u wilt synchroniseren. De kosten van het koppelen van een simpele FileMaker database aan een bestaande Magento webshop bedragen minimaal €850,-. Wilt u meer informatie over de kosten of hoe een koppeling wordt opgezet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 21 feb 2019
Formaat: 10:28
Maak Afspraak