filemaker

FileMaker Pro 13

 

FileMaker Pro 12FileMaker Pro 13 stelt gebruikers in staat om moderne en professionele bedrijfstoepassingen te ontwikkelen. Standaard krijgt u bij FileMaker Pro 13 een selectie van nieuwe en moderne starter solutions die volop gebruik maken van de nieuwe FileMaker Pro 13 functionaliteit. De starter solutions kunnen direct ingezet worden om prachtige toepassingen voor de desktop, iPad & iPhone te ontwikkelen.

 

Nieuw! FileMaker Pro 14: lees meer over de nieuwe versie van FileMaker.

Ontdek bij wat FileMaker Pro voor u kan betekenen. Neem direct contact met ons op.

 

FileMaker pro 13

 

 

 

Verbeteringen in FileMaker Pro 13

Verbeterde performance
Een van de meest opvallende verbeteringen van FileMaker Pro 13 is de verbeterde performance. FileMaker toepassingen laden sneller als in voorgaande versies. FileMaker toepassingen reageren meer direct wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring.

Geavanceerde encryptie
Bescherm uw bedrijfsdata door het toepassen van geavanceerde encryptie. Een nieuwe toevoeging in de beveiliging functies van FileMaker Pro 13. Encryptie beschermt uw bedrijfsgegevens tegen ongeautoriseerde toegang, zelfs als aanvallers fysieke toegang hebben verkregen tot uw database.

Popovers
De nieuwe manier om gemakkelijk meer interactieve elementen in uw database te implementeren.

Slide control
Verwerk meerdere groepen elementen in aparte panelen, vervolgens kunt u door de panelen heen klikken of "swipen".

Hide functie
Een eenvoudige toepassing die verrassend handige functionaliteit kan bieden voor iedere FileMaker toepassing. Simpelweg door het tonen of verbergen van elementen gebaseerd op data condities.

Thema's in FileMaker Pro 13

Met de introductie van FileMaker 12 introduceerde het bedrijf uit Santa Clara een nieuw bestandsformaat waar in FileMaker 13 volop gebruik van maakt. FileMaker 13 maakt gebruik van CSS3 technologie een industrie standaard als het gaat om de opmaak van elementen als velden en buttons. In FileMaker 13 worden er nog meer functies uit de CSS3 collectie beschikbaar gesteld zoals:
- Inner glow van elementen
- Outer glow van elementen
Met de introductie van FileMaker 13 is het ook mogelijk om zelf thema's samen te stellen of aan te passen. Het gebruik van thema's betekent dat de style van een applicatie voortaan centraal beheerd kan worden.

Voorbeeld: Een invulveld krijgt een andere achtergrond kleur toegewezen. Met thema's kunt u eenvoudig de nieuwe stijl voor alle andere velden in uw database instellen. Niet alleen betekent dit een simpelere manier om een uniforme style door te voeren in uw applicatie. Ook al heeft u een database die bestaat uit honderden velden en lay-outs. In FileMaker 13 kunt u gemakkelijk een volledig andere stijl doorvoeren door het toekennen van een nieuw thema.

Gebruikers gemak
FileMaker heeft de interface van FileMaker Pro van begin tot eind onder de loep genomen en tijdbesparende functies doorgevoerd voor ontwikkelaars. Hierdoor wordt het makkelijker voor nieuwe ontwikkelaars om FileMaker Pro eigen te maken. Voor ervaren FileMaker ontwikkelaars wordt het nog makkelijker gemaakt. Het aantal kliks vereist om een FileMaker applicatie te ontwikkelen wordt namelijk aanzienlijk verminderd. De vernieuwde inspector biedt een duidelijk overzicht met veel gebruikte functies gecombineerd in één menu.

FileMaker Pro 13 compatibiliteit

Heeft u momenteel een FileMaker 12 database of een FileMaker 12 server? U kunt deze direct met FileMaker Pro 13 openen net als met FileMaker Go 13.

 

FileMaker Pro 13

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak