filemaker

FileMaker Server 13

FileMaker server 13Een van de meest opvallende verbeteringen in FileMaker Server 13 is de verbeterde performance. FileMaker Server 13 toepassingen laden sneller als in voorgaande versies. FileMaker Server 13 toepassingen reageren meer direct wat resulteert in een verbeterde gebruikerservaring.

Nieuw! FileMaker Server 14: lees meer over de nieuwste versie van FileMaker server.

 

FileMaker server 13

 

Nieuwe functies in FileMaker Server 13

HTML5 Admin console
FileMaker Server 13 heeft altijd gebruik gemaakt van java applicaties om de FileMaker Server software te beheren. Deze java implementatie is in de praktijk niet altijd even positief ontvangen. Tot genoegen van vele FileMaker ontwikkelaars is de nieuwe FileMaker server 13 beheer software volledige herschreven in HTML5, een stabiele cross platform opvolger.

Meer statistieken
FileMaker Server 13 biedt nieuwe mogelijkheden in het verkrijgen van een beter inzicht in de prestaties door het aanbieden van vergaande statistieken.  

Direct uploaden
FileMaker Pro 13 biedt de mogelijkheid om direct databases te uploaden naar de FileMaker Server 13 omgeving. Hierdoor kan gemakkelijk direct een database gepubliceerd worden zonder gebruik te maken van FTP, extern bureaublad of andere externe software om de FileMaker database the uploaden.

Custom Web Publising API
De custom web publishing engine is door FileMaker in samenwerking met het bedrijf achter PHP (Zend) ontwikkeld. De customs web publishing engine van FileMaker stelt gebruikers in staat om gemakkelijk FileMaker applicaties te integreren met PHP applicaties. Dit kunnen bestaande applicaties zijn zoals websites, webshops, webservices of u kunt maatwerk applicaties ontwikkelen op basis van PHP. De custom web publishing engine van FileMaker server 13 is verbeterd en bied een betere performance dan voorgaande versies.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness