filemaker

FileMaker Server 14

FileMaker Server 14

 

FileMaker Server 14

Wat betekent FileMaker 14 voor uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op met de FileMaker specialisten van Kempen Automatisering.
035 7730111 - Contact

Werkt u met meerdere gebruikers in dezelfde database? Dan is de kans groot dat uw database op een FileMaker server staat. FileMaker introduceert met Filemaker server 14 fallback functionaliteit.

Wilt u wel met meerdere mensen samenwerken in een database maar niet uw eigen server hardware & FileMaker Server licensie onderhouden? Dan kan FileMaker Hosting een uitkomst voor uw bieden. U huurt dan maandelijkse een deel van de FileMaker server van Kempen Automatisering. (al vanaf €10 per maand)

FileMaker Server is snelle, betrouwbare serversoftware waarmee u veilig gegevens kunt delen met groepen gebruikers van FileMaker Pro en FileMaker Go. Het bevat Custom Web Publishing en FileMaker WebDirect om oplossingen uit te breiden naar het web. Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid, oplossingen op afstand toepassen en tijd besparen met automatiseringsmogelijkheden.

 

FileMaker Server 14: Professionele High-availability functies

Up time waar uw bedrijf op aan kan.

Zo kan u uw betrouwbaarheid van uw FileMaker applicaties verhogen. Heeft u een onverwacht probleem waardoor uw database niet meer beschikbaar is voor uw gebruikers? Wanneer u gebruik maakt van de FileMaker server fallback functionaliteit, wordt naadloos de server overgenomen door een tweede FileMaker server waardoor uw gebruikers en klanten minimale hinder ervaren door uitval en hardware falen.

Ook uw FileMaker server heeft de nodige onderhoud nodig, denk bijvoorbeeld aan systeem updates. Met failover functionaliteit van FileMaker kan tijdelijk een tweede identieke server de werking van de eerste server overnemen.

Een standby server is een tweede FileMaker server installatie die als een redundante server functioneert klaar om de plaats van de primaire FileMaker server in te nemen als er zich problemen voordoen waardoor de primaire FileMaker server niet in staat is om tijdig te reageren. Na het eenmalig opzetten van een verbinding tussen de primary FileMaker server & de standby server wordt automatisch alle login gegevens, configuratie settings op een beveiligde manier gesynchroniseerd. Waarna de FileMaker database bestanden en eventuele FIleMaker container velden worden gesynchroniseerd tussen de primaire en de standby server. Hoewel de nieuwe fallback functionaliteit geen vervanging is voor een goed ingestelde backup strategie zorgt de nieuwe toevoeging wel voor een uitgebreide recovery strategy voor bedrijven die van de FileMaker database afhankelijk zijn voor de bedrijfsvoering.

FileMaker server 14

 

FileMaker Server 14: Verbeterde betrouwbaarheid

De stabiliteit die u van FileMaker gewend bent nu nog beter

FileMaker server heeft de betrouwbaarheid verbeterd van de netwerk connecties van FileMaker server naar FileMaker Pro, FileMaker Go & Webdirect. Waar mogelijk worden verbroken connecties opnieuw verbonden waardoor gebruikers moeiteloos kunnen doorwerken.

  • Reconnect netwerk connections
  • FileMaker Server poorten voor web connecties zijn aanpasbaar
  • FileMaker Server beschikt over een betere password policy.
  • Niet alleen de FileMaker Pro, maar FileMaker Go & WebDirect connecties gaan over SSL en ook de progressive downloads van bestanden kan in FileMaker server 14 volledig encrypted.

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak