filemaker

FileMaker Sync

FileMaker Sync

 

FileMaker Sync

Door gebruik te maken van FileMaker Pro synchronisatie stel u gebruikers instaat om zonder problemen zowel on als offline te werken. Ongeacht of u nu werkt op de iPad, iPhone, Mac of Windows.

 

 

FileMaker Sync

 

Traag internet?
Geen probleem

Beschikken uw medewerkers niet altijd over snel (mobiel) internet? Wanneer u kiest voor syngronizatie kunnen alle medewerkers snel offline werken. Zodra een medewerker weer verbinding heeft met internet worden de gegevens van alle databases geupdate.

 

 

 

 

 

 

 filemaker=

 

Sync iedere FileMaker database

Heeft u een bestaande database of wilt u een nieuwe database ontwikkelen? Door gebruik te maken van FM Sync kunt u met minimale inspanning beschikken over syngronizatie.

 

 

 

FileMaker SyncSync iedere type data

Text, cijfers, documenten, afbeeldingen all uw gegevens kunnen offline en online over een groep van meerdere apparaten gedeelt worden.

 

 

FileMaker Sync

 

 

Bepaal zelf welke gegevens

Heeft u een bestaande FileMaker database? Of wilt u een nieuwe FileMaker database inzetten voor uw bedrijf? U bepaalt zelf welke functies gebruik wilt laten maken van offline functionaliteit. Geef bijvoorbeeld de medewerkers in de buitendienst de mogelijkheid om ook zonder internet uw relatie gegevens in te zien.

 

 

 

 

 

Klaar voor internationale toepassingen

FM Sync houdt rekening met een internationale context. Hierdoor zijn tijdzones geen probleem bij het syngronizeren van uw FileMaker database.

 

 

Benieuwd naar de kosten?

 
FM Sync bestaat uit een collectie FileMaker scripts die voor de syncing zorgt van uw FileMaker database. De totaal prijs van het verzorgen van syngronizatie voor uw database is afhankelijk van het aantal velden wat u wilt syngronizeren. Voor een eenvoudige FileMaker database rekenen wij een bedrag tussen de €680,- en €1.360,- afhankelijk van het aantal uur benodigd voor het instellen van FM Sync.
 
Wilt u meer informatie hoe een syngronizatie scenario wordt opgezet?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 21 feb 2019
Formaat: 10:28
Maak Afspraak
randomness