filemaker

FileMaker WebDirect 14

FileMaker webdirect

Wat betekent FileMaker 14 voor uw bedrijf?
Neem vrijblijvend contact op met de FileMaker specialisten van Kempen Automatisering.
035 7730111 - Contact

Probeer 30 dagen gratis FileMaker hosting met Webdirect bij Kempen Automatisering FileMaker Hosting

 

FileMaker WebDirect 14

FileMaker WebDirect, beschikbaar in FileMaker Server 14, is de nieuwste versie van innovatieve webtechnologie die FileMaker-oplossingen direct uitvoert in een webbrowser. Nieuwe functies zijn onder andere ondersteuning voor mobiele browsers op tablets en een volledig opnieuw ontworpen werkbalk voor mobiele apparaten.

Werk in uw FileMaker database volledig webbased zonder FileMaker Pro licenties. Of u nu een wisselend aantal gebruikers heeft, zeg bijvoorbeeld freelancers waarvoor u geen licenties kunt aanschaffen, of wilt u data in uw FileMaker database delen met uw klanten die niet over een FileMaker Pro licenties beschikken. WebDirect biedt u de mogelijkheid om uw database of een onderdeel van uw database gemakkelijk via het web te publiceren.

 

Wat is er nieuw in FileMaker WebDirect 14?

Nieuw! Maar liefst 25% sneller 
 (bij het openen van de meeste 
 lay-outs die zijn geoptimaliseerd
 voor het web)

Iedereen die in FileMaker 13 met WebDirect heeft gewerkt zal het goed doen te weten dat FileMaker Webdirect 14 het nodige heeft gedaan om de performance van FileMaker Webdirect 14 te verbeteren. FileMaker heeft het achterliggende systeem wat velden & waardelijsten van een FileMaker layout naar een web layout genereert verbeterd met oog op snelheid.

Is FileMaker WebDirect de juiste oplossing voor uw bedrijf? 

Vraag het onze FileMaker specialisten.

FIleMaker 14 webdirect

FileMaker Webdirect: Mobile device support

Open ook op android uw favoriete FileMaker database

FileMaker WebDirect 14 introduceert in de nieuwe release ondersteuning voor Android & iOS (iPhone, iPad) apparaten. FileMaker WebDirect 14 is onderdeel van FileMaker server 14, databases die u aanbiedt via FileMaker server kunnen ook via het web benaderd worden. WebDirect biedt u de mogelijkheid om uw FileMaker database te gebruiken zonder een FileMaker Pro licentie. WebDirect produceert een HTML5 webapplicatie van uw FileMaker layouts waardoor u, uw database via de internet browser aan kan bieden. In FileMaker 14 zijn deze web layouts ook geschikt bevonden voor de volgende mobile devices:

  • Samsung Galaxy 10.1 of hoger,
  • De laatste iPad retina (4th Gen) of hoger
  • Samsung Galaxy s4 of beter, 
  • iPhone 6 or of beter  

 

 

 

FileMaker WebDirect: Responsive toolbar

Toolbars & Layout objecten die zich aan de schermgrootte aanpassen.

Zodra u een applicatie ontwikkeld of laat ontwikkelen voor het web loopt u de kans dat een grote diversiteit aan gebruikers met verschillende apparaten gebruik gaan maken van uw applicatie. Zo heeft de ene gebruiker een (gigantisch) 27 inch iMac scherm staan en de andere gebruiker een 13 inch iMac. Door het grote verschil in de scherm grootte dient ook de applicatie rekening te houden met de verschillende configuratie waardoor de gebruikers ervaring hetzelfde blijft onafhankelijk van de scherm grootte.

FileMaker WebDirect 14, beschikbaar in FileMaker Server 14, is innovatieve webtechnologie die FileMaker-oplossingen direct uitvoert in een webbrowser - zonder te programmeren. Combineer de kracht van een desktopapplicatie met de eenvoud van een webbrowser om uw bedrijfsgegevens te delen en te beheren. 

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak