filemaker

Kantoor automatisering

Kantoor automatisering

Kempen Automatisering is dé specialist op het gebied van maatwerk software-oplossingen in FileMaker.  Met name de kantoor automatisering biedt de nodige mogelijkheden om medewerkers te ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Wij helpen bedrijven door het realiseren van oplossingen waarmee bedrijven weer volledig grip op de administratie krijgen.

 

Wat is kantoor automatisering

De categorie kantoor automatisering is verder onder te verdelen in verschillende type oplossingen ieder met zijn eigen focusgebied. Voorbeelden zijn: boekhouding, facturatie, financieel portfolio beheer, kosten administratie, verkoop administratie, voorraadadministratie, automatisering geadvanceerde financiële rapportages.

 

Kantoor Automatisering

Door de kantoor automatisering verder te integreren is er een efficiëntie slag te realiseren. Waar bedrijven voorheen voor ieder functiegebied een andere applicatie gebruikten, is het nu mogelijk om deze functionaliteit waar gewenst te integreren. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat een bedrijf een applicatie A gebruikt voor het maken van offertes maar dat de facturatie wordt gedaan in applicatie B samen met het voorraadbeheer in applicatie C. Iedere applicatie heeft zijn eigen manier van werken en limitaties. Deze manier van werken betekent dubbel werk en een vergrote kans op fouten.

 

Kantoor automatisering voorbeelden

Kempen Automatisering draait de rollen om wij kijken naar de workflow en bedrijfsprocessen binnen uw bedrijf en stemmen daar de kantoor automatisering op af. Onze formule is kinderlijk eenvoudig: wij voegen onze database-software niet toe aan uw organisatie, u voegt uw organisatie toe aan onze software. Dan zorgen wij dat onze systemen naadloos aansluiten.

Benieuwd of maatwerk ook voor uw bedrijf een uitkomst is?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness