filemaker

Maatwerk Software

Kempen Automatisering heeft zich sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software op basis van FileMaker Pro. Vanaf 2002 behoort Kempen Automatisering bij de FileMaker Business Alliance, een alliance van bedrijven die nastreeft maatwerk software van hoge kwaliteit te ontwikkelen. In 2012 is het hoogst haalbare; Platinum certificering toegekend door FileMaker USA aan Kempen Automatisering. Hiermee bewijzen wij de kwaliteit van onze werkwijze en geleverde maatwerk software. Kempen Automatisering ontwikkelt voor een groot aantal sectoren en branches zoals: Health, Private Fianance en de Desktop Publishing sector.

 

Maatwerk software vs. standaard producten

Anders dan bij standaard software producten is bij maatwerk software uw organisatie volledig leidend. Een zeer krachtig concept in tegenstelling tot vele bestaande software producten waar uw organisatie zich dient te conformeren aan een bepaalde werkwijze. Maatwerk software van Kempen Automatisering is 100% toegesneden op uw organisatie waardoor er altijd software oplossingen worden ontwikkeld die volledig aansluiten op uw specifieke processen, wensen en eisen. Hierdoor beschikt u over een ongekende mate van flexibiliteit.

Maatwerk Software

Kortere doorlooptijd door maatwerk software

FileMaker Pro is de techniek die Kempen Automatisering inzet om maatwerk software te ontwikkelen. FileMaker Pro wordt geroemd om zijn Rapid Application Development eigenschappen. Hierdoor kunnen ontwikkelaars in een veel kortere doorlooptijd resulaat leveren dan bij traditionele ontwikkel platformen.
 

Resultaat gericht maatwerk software vanaf de eerste stap

Kempen Automatisering maakt gebruik van een bewezen werkwijze voor het ontwikkelen van maatwerk software. Wij doorlopen samen met de opdrachtgevers een gestructureerd aantal stappen waarin wij vrijwel direct interfaces aan u presenteren waardoor u direct een duidelijk beeld heeft van de functionaliteit die wordt ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij tijdens het project optimaal bijsturen.

Maatwerk software

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness