filemaker

Webdirect

webdirectUw FileMaker app in HTML5 op het web met webdirect
Direct uw FileMaker applicatie gepubliceerd op het web in de vorm van een HTML5 applicatie. Heeft u een specifieke toepassing waarin de gebruikers niet over FileMaker Pro beschikken? FileMaker 13 stelt u in staat om met een druk op de knop uw lay-outs op het web te publiceren. Een ongekende functionaliteit die gebruikers in staat stelt om op eenvoudige wijze een maatwerk HTML5 webapplicatie te ontwikkelen.

Nieuw! FileMaker Webdirect 14: lees meer over de nieuwe versie van Webdirect.

 

filemaker webdirect

 

 

Webdirect functies

 

Volledig push
Zeer geavanceerde technologie waardoor u altijd direct de meest recente gegevens voor handen heeft. In tegenstelling tot traditionele webapplicaties zijn webdirect applicaties volledige push. Voorbeeld: U bekijkt de bestellingen van een klant terwijl een collega een nieuwe bestelling aanmaakt. U ziet direct de nieuwe bestelling verschijnen zonder dat u de applicatie hoeft te herladen.

Drag & drop
Gemakkelijk direct bestanden te beheren met webdirect. Door gebruik te maken van HTML5 kunt u direct bestanden van uw desktop op de webdirect pagina slepen waarna deze geupload worden en toegankelijk zijn in uw FileMaker database.

FileMaker layouts direct op het web
FileMaker lay-outs kunt u opmaken zoals u dat gewend bent zonder dat u kennis dient te hebben over HTML5. Waarna u direct de layout via het web aan uw gebruikers kan aanbieden.

 

 

Maak een afspraak met een van onze adviseurs

Formaat: 10 mar 2019
Formaat: 08:36
Maak Afspraak
randomness